Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2017 06:59 - Ориентиране в пазара за имоти в София
Автор: nedvijimite Категория: Бизнес   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте, писна ли ви да търсите имот и да не намирате нищо, виждате едни катинк, а те не са това което е. Няма го имота, даден е, продаден е, капариран е  и така ви вкарват в някаква база данни за търсен.
Аз съм тук с изтиското си име и се занимавам с недвижими имоти в София през последните 20г. Също съм на мнение , че голяма част от брокерите не си вършат работа.
Такъв е този бизнес съществува алчност и порочност.
Ако имате някави въпроси ще се радвам да ви отговоря.
Не съм тук за да си правя реклама, а за да помогна с нещо ако мога.
Аз имам много клиенти и отказвам работа.
Ваички брокери се надпреварват за бързия наем, за бързата продажба и човешкия фактор изцяло липсва.
Ето затова реших да създам този блог, да се разбере, че има много хора който се занимават с недвижими имоти, но те не рекламират, те не се обявяват, тях може да ги срещнете само от доволен клиент. Тези брокери стоят в страни и не участват в общата лудост, именно те ще ви дадът ценен безплатен съвет за да не се мъчите и да не губите време.
Ето моето виждане за паара на наемите в момента:
Хубав 2стаен ап. под наем , т.н лукс ремонт със нови мебели напр. от Виденов в цяла софия без Люлин, Връбница, Толостой цената е 300евро при много добър касмет , видите ли го вземате го, защото след вас идва друг човек и той го в взел.
Под тази цена няма смисъл да търите , само ще загубите време.
2стаен чистичък със стари мебели без център може да намерите  във всички райони на цена 450лв-550лв. но не търсете лукс на тази цена, просто едно чисто жилище с хубав балатум/мокет и прилични мебели, слава богу всички бани вече са ремонтирани, така че за тези пари банята ще много прилична.
Не се плашете ако не е чисто повечето хора нямат време и предпочитат по нисък наем, но наемателя да го почисти, някоя жена от позвънете ще ви го лъсне за 50лв. така че гледайте мястото и разпределението.
2стаен хубав Люлин, Толостой , Връбница, обеля може да се намери за около 250евро.
Не търсете на всяка цена ново строителсто, вие не го купувате този ап, наемате го, утре може да ви се случи нещо друго и да го напуснете.
Много хора губят време и нерви за намиране на наем и какво след месец си тръгват, не се измъчвайте така.Достъпен лукс в София няма, всичко лъскаво е скъпо.
Това идва от високата цена на купения имот за давъне под наем, от скъпия ремон и след това мебели.
При продажбите отново хаус, отново изнервени Купувачи.
В момент ап. с акт 16 няма под 1000 евро, а то и иняма, защото строителните фирми продават всичко на зелено. ДА НЯМА не се чудете.
Всяко хубаво с акт 16  е минимум 1200евро.
Много хора купуват ново строителство в строеж:
Предимства:
Избирате си това което търсите на етажа на който търсите на цени от 800е/кв.м, иначе след акт 14/ удостоверение по чл. 181 каквото остане.
Недостатъци:
Чакате и се молите за здравето и просперитета на строителя.
Или пък си живеете под наем и не се занимавате.
Ако имате въпроси ще ви отговоря, но пак казвам клиенти не си търся. Смо искам да начертая карта защото виждам, че хората се мъчат доста.











Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nedvijimite
Категория: Бизнес
Прочетен: 3436
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930